Motive de a merge cu bicicleta la serviciu

O bicicletă este minunată în sine și fără motive suplimentare. Dar cât de des alegeți acest mod de transport pentru a ajunge la serviciu?

How to Bike to Work Like a Pro

Durata de viață mai lungă, rezistența și o inimă sănătoasă sunt beneficiile recunoscute de mult timp ale ciclismului. Suntem siguri că absolut toată lumea știe că o bicicletă este o formă de transport destul de simplă care îmbunătățește în mod eficient calitatea vieții noastre. Indiferent de partea pe care o priviți, aceasta nu face decât să ne îmbunătățească. Am decis să împărtășim mai multe motive pentru care este mai bine să începem să mergem cu bicicleta decât cu mașina.

Însăși ideea de a merge cu bicicleta la serviciu sau la școală pare tentantă și incitantă, dar până acum doar câțiva o fac. Oamenii găsesc diferite motive care nu funcționează pentru ei. Dar când le analizăm, cazul unei biciclete este destul de convingător.

Motivele pentru care nu vă folosiți bicicleta

Pentru început să ne uităm la motivele pentru care nu vă folosiți bicicleta pentru a ajunge la birou, precum și la argumentele și avantajele care fac ca aceste motive să fie mai puțin convingătoare.

Mergeți foarte departe

Aceasta este una dintre cele mai populare scuze pentru alți pasionați de transport. Rețineți că, dacă distanța este cu adevărat decentă, puteți parcurge o parte din drum cu un scuter sau o bicicletă electrică și parțial pe un autobuz. În orice caz, în comparație cu conducerea unei mașini, aceasta va reprezenta o economie bună de bani, ca să nu mai vorbim de mediu. Ciclismul la serviciu poate fi o contribuție reală la mediu.

7 Reasons to Bike to Work

Durează mult

În mod surprinzător, mersul cu bicicleta într-un oraș aglomerat poate avea o viteză mai mare decât conducerea. Acest lucru vine în detrimentul agilității și mobilității mai mari a bicicliștilor. În plus, te vei menține în formă și nu vei merge la sală sau la piscină. De asemenea, nu trebuie să înconjurați zona în căutarea unui loc de parcare gratuit.

Trebuie să te trezești mai devreme

Dacă locul de muncă se află la mai puțin de 15 km de casa ta, atunci plimbarea cu bicicleta nu va dura mult. Chiar dacă distanța este mai mare, atunci, în comparație cu o mașină, puteți ajunge la birou cu o diferență maximă de o jumătate de oră, ceea ce cu siguranță nu face diferența la trezirea timpurie.

Îmi lipsește pregătirea fizică

Mulți se tem că vor obosi. Dar puteți merge cu bicicleta electrică în orice ritm care vă este confortabil. O astfel de călătorie vă va încărca cu activitate și energie pentru întreaga zi!

Vezi și  Istoria primei biciclete

Vremea ploioasă și rece

În zilele ploioase și reci, vă puteți abține, de asemenea, să nu mergeți cu bicicleta la serviciu. Ei bine, cei mai curajoși pot cumpăra salopete de ploaie pentru a nu renunța la beneficiile pentru sănătatea lor și, în special, dacă aceasta a devenit o deprindere.

Condusul rutier este periculos

Dacă respectați toate regulile drumului și sunteți elementar atenți, atunci riscul va fi minim. Folosiți întotdeauna o cască de bicicletă.

Argumente pentru a merge la serviciu cu bicicleta

12 Reasons to Use a Bicycle for Transportation

Îmbunătățirea, creșterea vitalității, economiile și doar o mulțime de plăcere … Și toate acestea constau într-o astfel de activitate precum ciclismul. Acest transport simplu face viața mai bună, indiferent de modul în care o priviți. Iată doar câteva motive, împreună cu statistici copleșitoare, pentru a merge la serviciu.

Pune-ți forma fizică în ordine

Dacă sunteți supraponderal sau vă supărați din cauza lipsei de ton, ciclismul vă salvează viața. Desigur, puteți achiziționa instruire online și puteți obține rezultate bune, dar va dura mult timp. În plus, va trebui să cheltuiți o anumită sumă de bani. O bicicletă este o modalitate gratuită de a atinge forma dorită.

Majoritatea oamenilor cred că cel mai bun mod de a pierde în greutate este să alergi în fiecare zi. În mod corect, trebuie remarcat faptul că alergatul este într-adevăr un mod eficient de a arde grăsimile, dar nici nu ar trebui considerat un panaceu.

Gândește-te singur, îți scuturi corpul doar în timp ce piciorul atinge solul. Dacă intenționați să pierdeți câteva zeci de kilograme, atunci calea spre slăbit prin alergare va fi foarte dificilă și spinoasă. În plus, articulațiile pot fi grav deteriorate.

În schimb, luați în considerare cumpărarea unei biciclete, deoarece atunci când mergeți cu bicicleta, cea mai mare parte a greutății se află pe scaun, ceea ce este mult mai sigur pentru sănătatea articulațiilor. Unul dintre principalele avantaje ale ciclismului de fitness este abilitatea de a-l combina cu nevoia de a ajunge la serviciu, ajungând devreme reîmprospătat de la plimbare. Vei deveni mai subțire fără să sacrifici timpul liber și combinând utilul cu plăcutul.

14 Tips for Bicycling Safely on City Streets | Fitness | US News

Mai puțin probabil să navigați pe Internet

Desigur, Internetul ocupă un loc important în viața noastră. S-ar părea că în urmă cu 10 ani am putea trăi fără rețele sociale și mesagerie instantanee, dar acum nu ne putem lipsi de ele nici măcar o zi.

Dacă petreceți prea mult timp în cele mai bune cazinouri/jocuri online, atunci ciclismul vă va ajuta să scăpați de obiceiul de a vă petrece timpul pe web. Este puțin probabil să reușiți să gestionați o bicicletă și să monitorizați internetul, în timp ce vă aflați într-un taxi sau în transportul public,utilizarea internetului este în cele mai multe cazuri.

Bucurați conducerea dvs

S-a dovedit că șefii apreciază mai mult bicicliștii. Un studiu realizat de compania britanică Cyclescheme a arătat că majoritatea șefilor sunt încrezători că angajații care vin la locul de muncă cu bicicleta sunt mai benefici. De asemenea, aceștia consideră că acești angajați sunt mai energici. Angajații înșiși au raportat că mersul cu bicicleta la și de la locul de muncă îi făcea mai puțin obosiți, fapt pentru care au primit laude de la superiorii lor.

Vezi și  Plimbările pe bicicletă în timpul iernii

Într-adevăr, mersul cu bicicleta în mod regulat te poate ajuta să devii mai inteligent. Deci, chiar dacă o bicicletă nu te ajută să devii student la Universitatea Harvard, cel puțin munca obișnuită de zi cu zi va fi mai ușoară.

Senzație de fericit

În plus, datorită ciclismului, vei deveni mai sănătos și mai subțire, ceea ce îți va crește foarte mult stima de sine, aerul proaspăt îți va revigora și ridica spiritul. Totul datorită capacității razelor solare de a crește hormonul fericirii din sânge – serotonina.

Astfel, dacă vrei să scapi de depresia provocată de nesfârșitele ore petrecute în interiorul pereților clădirilor „din piatră”, privește în exterior și expune-te efectelor benefice ale luminii de zi. Iluminatul standard al biroului este de 300 lux, în timp ce radiația solară oferă aproximativ 1000 lux chiar și atunci când este înnorat afară. Deci, mergeți mai departe în aer.

Ladders on Flipboard: Ride a bike to work? These experts offer sage advice  for your commute

Un alt mare plus de a fi în lumina soarelui este un somn sănătos, lung și sănătos. Când faceți mișcare în aer liber, sunteți expus razelor solare, care vă armonizează bioritmurile zilnice și vă eliberează corpul de cortizol, care afectează calitatea somnului.

Diversificați-vă prânzul la locul de muncă

Cu siguranță, la câțiva kilometri de biroul dvs. există o cafenea minunată, cu prânzuri de afaceri ieftine și delicioase, dar trebuie să mergeți la cafeneaua locală, deoarece este mult mai aproape. Oricât ai vrea să luați masa în acea cafenea drăguță, dar numai un angajat neglijent este pregătit să petreacă o jumătate de oră pe drum.

Dar de îndată ce urcați pe bicicletă, atunci o jumătate de oră se poate transforma cu ușurință în 5-10 minute, ceea ce, vedeți, este cu totul altceva. În plus, chiar și cu o plimbare extrem de liniștită, puteți consuma aproximativ 300 de calorii pe oră, astfel încât să vă puteți comanda un prânz mai satisfăcător.

Grija pentru sănătatea ta, economisirea de bani și grija pentru mediu sunt primele trei motive pentru a merge cu bicicleta la birou sau la școală. Depinde de atitudinea dvs. cât de convingătoare sunt aceste argumente.

Comentarii
Puteți folosi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>