Cele mai neobişnuite biciclete din lume

Bicicleta – vehicul pe două roţi cu motor, interesul şi atenţia cărora creşte semnificativ de la an la an. În același timp, există întotdeauna inventatori – inovatori care doresc să introducă ceva util, neobișnuit în construcția celui mai sigur şi mai sănătos transport.

Top cele mai neobişnuite biciclete din lume
Top cele mai neobişnuite biciclete din lume

În continuare vom încerca să luăm în considerare cele mai interesante şi neobişnuite biciclete care au fost inventate dea lungul timpului pe tot globul pământesc.

Bam Bam Baby: caracteristici ale invenţiei lui Andrew Gregory

Modelul acestui renumit inventator se prezintă ca cea mai ecologică bicicletă pe trei roţi. Caracteristica principală a acesteia este faptul că la baza fabricării designului s-a folosit material natural – bambus.

Bam Bam Baby - Andrew Gregory
Bicicleta Bam Bam Baby

Jantele sunt prezentate sub forma unor inele de cauciuc, care nu prezintă un disconfort la înlocuire dacă este necesar. Acest model este caracterizat prin părțile sale neobișnuite, rezistența ridicată la uzură, şi este absolut hypoallergenic.

IF: caracteristici ale invenției lui Mark Sanders

Transportarea și depozitarea acestui model nu este una simplă, din cauza căreia inventatorul a ajuns la concluzia că este necesar de a dota bicicleta cu o construcţie pliabilă. Invenția bicicletei ultra-compactă a fost disponibilă pentru Mark Sanders în anul 2009.

IF - Mark Sanders
Bicicleta IF

Trebuie remarcat faptul că bicicleta în stare asamblată, este dificil să se distingă de o motocicletă. Modelul are următoarele dimensiuni (în poziția pliată): 102 x 27 x 66 centimetri. Greutatea bicicletei este de 14,7 kilograme, ceea ce este comparabil cu masa deplină a unei biciclete de munte.

A-bike: de producție a companiei Dak Design

Aceasta este una dintre cele mai uşoare biciclete din lume — ea cântărește doar 5,5 kilograme. Cu greu va fi de găsit în lume o bicicletă de munte de acest tip, greutatea căreia va fi mai mică decât a acesteia. Aceasta are un design pliabil.

Bicicleta A-bike
Bicicleta A-bike

Un factor interesant despre acest model de bicicletă este că designul său pliabil are nevoie doar de câteva secunde pentru asamblare. Datorită construcţiei sale A-bike poate fi cu uşurinţă şi în mod convenabil transportată la orice distanţă.

În ciuda faptului că bicicleta este echipată cu roți de diametru mic, acest prieten pe două roți poate dezvolta o viteză destul de bună. Este demn de remarcat faptul că toate detaliile, precum și mecanismele de proiectare pentru bicicletă sunt bine unse și acoperite cu precizie.

Designul acestui model de bicicletă ia interesat pe mulţi cunoscători de extraordinar şi interesant! Dimensiunile compacte permit bicicletei de a fi păstrată într-o cameră mică, fără nici o afectare substanțială a spațiului.

Taurus: inventarea lui Julie Mayer

Acest concept este prezentat sub forma unui simulator cu două roți pentru copii. O trăsătură distinctivă a acesteia este că lipsesc pedalele şi scaunul. Astfel, un mic utilizator al acestui simulator efectuează pașii care simulează urcatul scărilor.

Bicicleta Taurus
Bicicleta Taurus

Dispozitivul nu ocupă mult spațiu, deoarece are roţi detașabile. Este demn de remarcat faptul că roata din spate are echipat un condensator, care acumulează energia care se eliberează, la rândul său, atunci când mergeţi pe jos. Datele despre energie sunt vizualizate pe un ecran confortabil.

Vezi și  Husă pentru bicicletă fără de a scoate roțile

A2B: invenția tehnică de la Shabtai Hirschberg

Acest vehicul pe trei roţi – este o bicicletă, al cărui scop este oportunitatea de a conduce pentru copiii cu dizabilități. Bicicleta este utilă, pe lângă toate ea permite îmbunătățirea abilităților motorii, consolidarea masei musculare.

Bicicleta A2B
Bicicleta A2B

Pentru a caracteriza această bicicletă în note colorate şi pozitive, putem afirma că bicicleta este un mare ajutor și prieten pentru copiii dumneavoastră iubiţi, care îi entuziasmează timpul petrecut în călătorie cu bicicleta.

Pentru a proteja pieptul copilului, bicicleta are o structură specială de sprijin. O varietate de oportunități create pentru punerea în aplicare a reglementării, face posibilă adaptarea vehiculului la parametrii de creștere și greutatea fiecărui copil pentru a învăța copilul să meargă pe bicicletă. Tracţiunea din spate asigură un minim de efort din partea conducătorului.

Tong City Bike: Caracteristici de proiectare de la Nr 21 Design

Aspectul modern, designul din viitor, liniile la modă pentru această bicicletă sunt proprietățile atractive, atrăgând atenția tuturor susținătorilor de neordinal.

Bicicleta Tong City Bike
Bicicleta Tong City Bike

Plimbarea prin întuneric pe o bicicletă simplă ar putea fi foarte periculoasă, deoarece șoferii de vehicule cu patru roți pe timp de noapte pur și simplu ar putea să nu observe bicicliști pe drum. Această bicicletă este anume pentru fanii plimbărilor în noapte, fiindcă bicicleta este echipată cu tuburi de lumină eficiente.

Datorită evidențierii șoferii de autoturisme și alte vehicule rutiere pot observa cu uşurinţă bicicleta pe timp de noapte. Marele avantaj pentru cei interesați de noutate este posibilitatea de a selecta culoarea de iluminare în mod individual.

În plus, față de toate cele de mai sus menţionate, bicicleta are o dimensiune compactă, este echipată cu un compartiment pentru bagaje practic, care servește pentru a stoca tot felul de lucruri mici, piese de mici dimensiuni, piese de reparații pentru bicicletă.

Antares Lift: memorabilele idei speciale ale lui Ideki Kawata

Modelul vizualizat de bicicletă deja a reuşit peste tot în lume să fie caracterizată ca cea mai poetică bicicletă. Acest lucru se datorează în primul rând formei sale: în formă pliată bicicleta seamănă cu o frunză de orhidee şi cu o lacrimă. Ideea de elemente noi, cu un design imbatabil progresiv a venit designerului din Japonia – Ideki Kawata.

Bicicleta Antares Lift
Bicicleta Antares Lift

Dispozitivul de bicicletă nu are nici o inovație tehnologică, ea are în echipament o singură viteză, dar merită o recunoaştere mondială pentru forma și originalitatea ei. Iluminarea din spate cu LED-uri de specialitate vă permite să pedalaţi bicicleta şi în timpul nopții, ceea ce va asigura biciclistului o plimbare mai sigură decât mersul pe o bicicletă pentru adult simplă.

Oryx: caracteristicile bicicletei de creație ale lui Harold Kramer

Unul dintre liderii recunoscuţi în lume inclusiv printre bicicletele cu renume mondial în ce priveşte caracteristicile unice de design este Oryx. Diferenţa constă în rama ei turnată și realizată din fibră de carbon, în interiorul căreia se află lanțul de la bicicletă. Forma ramei, care seamănă mult cu litera engleză Y, nu doar că arată estetic plăcut și frumos, dar, de asemenea creează o amortizare eficientă la deplasarea pe suprafețe neregulate.

Bicicleta Oryx
Bicicleta Oryx

Asamblarea unei biciclete de acest model este realizată la comanda individuală, astfel clientul primeşte în folosinţa personală o bicicletă unică, exclusivă care nu a fost produsă în cadrul producţiei în serie.

Este interesant să ştiţi că fiecare bicicletă realizată de către inventatorul Cramer este completată cu o pereche de roți de rezervă. O altă trăsătură distinctivă a acestui design curios de bicicletă este că are o singură entitate, formată între ramă și scaun.

One: descrierea invenţiei lui Thomas Owen

Este puțin probabil că o persoană va fi capabilă să ghicească, că ceea ce este în fața lui este de fapt o bicicletă, când va vedea acest model de bicicletă în formă pliată. La menționarea acestui model de bicicletă nu putem vorbi doar despre designul familiar ci și despre aspectul exterior al unui transport standard pe două roți cu o unitate mecanică.

Vezi și  Plimbările pe bicicletă în timpul iernii
Bicicleta One
Bicicleta One

Transportarea pe mașină acestui tip de biciclete va fi un proces destul de simplu, deoarece construcția în formă asamblată are dimensiuni compacte. În poziția pliată, se aseamănă cu un cilindru. Modelul de proiectare este furnizat cu un amplificator special, rolul căruia serveşte ca să depuneți un efort minim în timpul mersului pe bicicletă.

Bicicleta-greiere invenţia inginerului Daniel Pulvermuller: descrierea designului neobișnuit

Pentru a primi plăcerea de a călători pe acest model de bicicletă, va trebui să luaţi poziţia culcată pe spate, din moment ce pedalele de la bicicletă sunt în față, într-o poziție ușor ridicată în sus.

Bicicleta-greiere
Bicicleta-greiere

Bicicleta este destul de compactă în poziția pliată, ceea ce vă permite transportarea ei în mod liber în orice portbagaj al oricărei mașini. Datorită compactibilității sale, bicicleta poate fi păstrată în mod convenabil fără a compromite spațiul camerei. Aerarea se realizează datorită scaunului cu ochiuri.

Invenţia bicicletei cu o singură roată de la Ben Wilson

Această bicicletă poate fi numită în același timp și dificilă și simplă. Designerul primei biciclete în lume cu o singură roată (a nu se confunda cu monociclu), este considerată ideea lui Ben Wilson. În conformitate cu părerea inventatorului, elementele inutile au servit drept rama de bicicletă și o a doua roată. Considerând că pentru o călătorie confortabilă este de ajuns o singură roată, inventatorul a avut ideea de a crea un transport cu o singură roată.

Bicicleta cu o singură roată de la Ben Wilson
Bicicleta cu o singură roată

Putem menţiona că primul brevet pentru o bicicletă cu o singură roată a fost eliberat încă în anul 1860, dar de atunci nu a fost văzută în vânzarea nici o unitate de asemenea transport. După o jumătate de secol bicicleta totuşi a fost realizată în realitate şi nu a rămas doar pe hârtie.

Bicicleta-rucsac: cu ce este atractivă, interesantă?

Examinând această bicicletă în forma pliată o puteţi cu uşurinţă plasa într-un rucsac (vedeți articolul pentru a ști cum să alegeți corect un rucsac pentru bicicletă), transformându-se astfel într-un rucsac de umăr. Astăzi bicicleta-rucsac este un concept, ceea ce înseamnă că inginerii lucrează la perfecționarea și adaptarea ei pentru o călătorie confortabilă.

Bicicleta-rucsac
Bicicleta-rucsac

În timp ce aceasta afectează numai înțelegerea standardizată a gândirii unui om, obișnuit cu o bicicletă care are o cadru, două roți, pedale și ghidon. Potrivit inventatorilor conceptului, această bicicletă va permite proprietarului său să profite de noile oportunități de a face călătoria la locul de muncă până acasă și înapoi un proces mai simplu.

Video – Cele mai neobişnuite biciclete din lume

Comentarii
Puteți folosi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>