Cele mai bune mănuși de ciclism

Dacă sunteți un biciclist începător, atunci ați putea să nu știți pentru ce este nevoie de mănuși de ciclism. Cu adevărat, în sportul de ciclism în principal se lucrează mai mult cu picioarele, de aceea necesitatea de achiziționare a unui astfel de accesoriu, cum ar fi mănușile, poate părea un pic ciudat. Dar de fapt, o deosebită importanță se acordă mâinilor – utilizarea mănușilor ajută la îmbunătățirea confortului și siguranței biciclistului.

Acestea protejează mâinile de presiunea volanului, veziculelor de apă și bătăturile care apar din cauza trecerii constante a vitezei sau în cazul unui accident. Mănușile de ciclism dețin proprietățile de respingere a apei, ceea ce contribuie la o mai bună captare și control al ghidonului. Mănușile speciale proiectate pentru timpul rece vă vor ajuta să protejați mâinile de frig.

Ținând cont de varietatea de mănuși de ciclism de pe piață, este dificil de înțeles care mănuși sunt mai bine de cumpărat. Clasamentul nostru a celor mai bune mănuși de ciclism vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită.

Cele mai bune mănuși de ciclism Giro Bravo

Giro Bravo — cele mai bune mănuși de ciclism pentru bicicliștii începători și persoanele care utilizează bicicleta pentru a face naveta la serviciu. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, de-aceea veți putea alege cu exactitate dimensiunea necesară și nu va trebui să fie repurtate.

Cele mai bune mănuși de ciclism Giro BravoMănușile sunt realizate dintr-un material ușor care permite mâinilor să respire, iar materialul de căptușeală asigură o protecție excelentă a palmelor. Prețul destul de accesibil face ca mănușile Giro Bravo să fie o alegere bună practic pentru fiecare biciclist. În ciuda prețurilor reduse, aceste mănuși sunt de o calitate destul de înaltă. Deși, aceste mănuși nu sunt cele mai bune pentru bicicleta de munte și călătoriile de lungă durată, dar fac față destul de bine în scopul acestora de bază.

Nota: 5 / 5.

Mănușile de ciclism Pearl Izumi Select Gel

În cazul în care deseori călătoriți pe distanțe lungi, atunci o opțiune ideală poate fi Pearl Izumi Select Gel. Confortul este asigurat de combinația de pânză moale puternică cu material de umplutură din gel.

Vezi și  Mini-biciclete pliabile pentru bărbaţi şi femei

Mănușile de ciclism Pearl Izumi Select GelÎn aceste mănuși ușoare și respirabile, mâinile dumneavoastră vor rămâne reci în cel mai fierbinte timp și în timpul deplasărilor pe distanțe lungi. Logo-urile reflectorizante de asemenea ajută la multiplicarea siguranței biciclistului.

Acestea nu sunt cele mai scumpe mănuși pe piață, dar puteți să nu vă faceți griji pe baza calității și durabilității acestora. Dacă  sunteți deseori implicați în curse pe distanțe lungi, atunci aceste mănuși sunt cele mai potrivite.

Nota: 4,75 / 5.

Mănuși pentru deplasarea pe bicicletă Planet Bike Borealis Fall/Winter Full Finger.

Singurul dezavantaj al mănușilor Planet Bike Borealis poate fi inclus incapacitatea de a fi purtate pe tot parcursul anului – acestea sunt mănuși călduroase de ciclism concepute pentru perioada rece a anului.

Bicicliștii experimentați ar putea crede că dacă aceste mănuși sunt complet îmbrăcate pe încheietura mâinii, atunci acestea ar putea împiedica mișcarea.

Mănuși pentru deplasarea pe bicicletă Planet Bike Borealis FallDar nu este așa – datorită designului excelent acestea oferă o transferare ușoară a vitezei și captarea ghidonului. Căptușeala protejează bine împotriva vântului și a umezelii, iar învelișul exterior se manifestă printr-un model reflectorizant care sporește siguranța biciclistului.

Dacă doriți ca mâinile dumneavoastră să fie mereu la cald în timpul deplasărilor la serviciu, sau deseori mergeți pe timp rece, atunci cumpărați mănuși confortabile și călduroase Planet Bike Borealis.

Nota: 4,5 / 5.

Mănușile de ciclism Avenir Classic Cool.

Mănușile Avenir Classic Cool sunt foarte potrivite pentru bicicliștii care deseori călătoresc pe distanțe lungi sau folosesc bicicleta pentru a face naveta la serviciu. Aceste mănuși sunt un pic dure, fapt ce ar putea face ca unii bicicliști să refuze achiziționarea acestora, dar aceste mănuși nu alunecă de pe mâini și prin urmare, previne apariția iritațiilor.

Avenir Classic Cool sunt confecționate din material impermeabil la apă, care ajută să vă păstrați mâinile uscate în timpul deplasărilor de lungă durată sau intensive pe bicicletă.

Mănușile de ciclism Avenir Classic CoolAceste mănuși au foarte puțin material de căptușeală, ceea ce ar putea să deranjeze unii bicicliști, dar datorită acestui fapt mănușile oferă o mare libertate de mișcare și o bună captură a ghidonului.

Nota: 4,25 / 5.                      

Mănuși pentru deplasarea pe bicicletă Ironman Rip-It.

Mănușile Ironman Rip-It sunt predestinate pentru bicicliștii profesionali. Aceste mănuși oferă o protecție excelentă în timpul deplasării off-road. Materialul calitativ al căptușelii nu doar că asigură o amortizare bună, dar și protejează mâinile în cazul unei căderi de pe bicicletă.

Mănuși pentru deplasarea pe bicicletă Ironman Rip-ItSunt puțin cam mari, dar cu ajutorul unor centuri speciale acestea pot fi strânse sau slăbite, aranjându-se perfect după mâinile dumneavoastră. De asemenea, această caracteristică vă permite să le scoateți ușor de pe mâini, lucru rar văzut printre mănușile de ciclism.

Vezi și  Top-ul celor mai bune biciclete hibride

Nota: 4 / 5.

 

                   

Comentarii
Puteți folosi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>