Top-ul celor mai bune biciclete hibride

Bicicleta hibridă a combinat în sine cele mai bune caracteristici ale bicicletelor de șosea și de munte. Bicicleta hibridă va fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră dacă aveți nevoie în primul rând de un mijloc de transport, dar cu o bună centrare. În ultimul timp tot mai multe persoane aleg biciclete hibride pentru că sunt cele mai convenabile în raportul preț/calitate.

Bicicleta hibrida in oras
Cu bicicleta hibridă în oraș

De asemenea, cu siguranță ar trebui să alegeți o bicicletă hibridă dacă doriți să faceți cunoștință pentru prima dată cu lumea ciclismului, și pe în plus să nu cheltuiți prea mulți bani pentru aceasta. Această bicicletă a combinat în sine toate avantajele bicicletelor de munte și de șosea, oferind posibilitatea de a merge în excursii, atât pe autostradă, cât și pe pasajele off-road, fără să apară necesitatea de schimbare pe o altă bicicletă.

Deși nu o să fie posibil ca să participați în cursele de șosea sau de a cuceri pante abrupte, totuși o să primiți o universalitate excepțională – o să puteți să ajungeți rapid și confortabil la serviciu, să mergeți la magazin după cumpărături sau pur și simplu să ieșiți la plimbare pentru a evada din preocupările zilnice.

Bicicletele hibride se deosebesc prin caracteristicile tehnice ale acestora, calitate și preț. Pentru a cumpăra o bicicletă hibridă care corespunde cerințelor și posibilităților dumneavoastră financiare, pentru început decideți modul în care intenționați să o folosiți.

Bicicleta Unicycle / Monociclu
Monociclu

Și doar apoi faceți alegerea pe una dintre modelele din prezentarea noastră în ansamblu ale celor mai bune biciclete hibride. Înainte de cumpărare în mod obligatoriu faceți o plimbare de testare pentru a vă asigura că bicicleta hibridă selectată într-adevăr vi se potrivește.

Nu toate bicicletele hibride vă pot permite să instalați portbagaj și aripi. Multe nu dispun de furcă de suspensie, ceea ce le face mai puțin universale și mult mai similare cu bicicletele de șosea. Dar spre deosebire de acestea din urmă, sunt mai confortabile fiindcă oferă poziția verticală în timpul deplasării.

Sunt disponibile bicicletele hibride cu pipe planetare, curea de antrenare, disc de frână sau de clemă și diferite dimensiuni ale roților. Puteți instala individual bicicleta pentru a vă satisface ideal cerințele dumneavoastră. Pe piață este o varietate mare de biciclete hibride și veți găsi numaidecât modelul care vă place.

Cunoștința cu lumea bicicletelor hibride este necesar de început cu modelele universale. În această listă au fost selectate cele mai bune biciclete hibride care se deosebesc prin caracteristicile tehnice ridicate și costuri acceptabile.

Vezi și  Mini-biciclete pliabile pentru bărbaţi şi femei

Dacă doriți să cumpărați o bicicletă mai specializată, atunci atrageți atenție la prezentarea și evaluările noastre ale bicicletei hibride. Probabil, datorită achiziționării unuia dintre aceste biciclete veți petrece mai mult timp în aer liber.

Cea mai bună bicicletă hibridă Specialized Source Two SE Limited

Bicicletă hibridă Specialized Source Two SE Limited
Specialized Source Two SE Limited

Si din nou primul loc în clasament îl ocupă bicicleta de la compania Specialized care dispune de o reputație înaltă în lumea ciclismului și care a atins excelența în producerea celor mai bune biciclete. Și ce nu este mai puțin important, în cazul dacă doriți să cumpărați bicicleta hibridă Specialized Source Two SE Limited, o să contribuiți în ajutorul oamenilor mai puțin norocoși în viață.

Compania Specialized adună de la fiecare bicicletă vândută surse pentru lupta cu HIV. În așa mod, dumneavoastră nu doar că cumpărați o bicicletă excelentă, dar și faceți lumea mai bună. Specialized Source Two SE Limited este echipat cu curea de antrenare. Bicicleta este echilibrată, rapidă și practic nu necesită întreținere tehnică.

Nota: 5 / 5

Bicicleta hibridă Scott SUB 10

Bicicleta hibridă Scott SUB 10
Scott SUB 10

Scott SUB (Speed Utility Bike) 10 se deosebește printr-un design uimitor. Acest hibrid este proiectat pentru deplasări prin traficul urban: naveta la serviciu, după alimente la magazin și plimbări cu bicicleta cu prietenii sau cu familia.

Din moment ce Acott SUB 10 este echipat cu furcă planetară de 8 viteze Shimano Alfine cu centură de antrenare, atunci este foarte ușor de schimbat viteza, el se prezintă a fi destul de echilibrat, practic nu necesită lubrifiere și întreținere tehnică.

Discurile de frână hidraulice asigură o putere excepțională de frânare în orice condiții. Instalând aripile și portbagajul, dumneavoastră o să puteți lua lucrurile necesare și nu vă pătați hainele dumneavoastră pe timp de ploaie.

Nota: 4.75 / 5

Bicicleta hibridă Cannondale Quick CX1

Bicicleta hibridă Cannondale Quick CX1
Cannondale Quick CX1

Cu toate că se afirmă că biciclete hibride se potrivesc bine atât pentru autostrăzi, cât și pentru drumurile accidentate, unele dintre ele sunt  în măsură să facă față mai bine rutelor dificile. Cannondale Quick CX1 este unul dintre bicicletele hibride pe care  ați putea să plecați în excursii de orice grad de dificultate, în același timp nu veți simți că ați făcut alegerea greșită.

Vezi și  Prima bicicletă cu cadrul din lemn

Având geometria bicicletei de munte, furcă de amortizare și transmisie Shimano SLX, această bicicletă hibridă depășește cu ușurință cel mai dificil traseu. Aceasta este destul de ușoară și datorită discurilor de frână hidraulice puternice pot fi cu ușurință conduse la viteze mari.

Deși nu prea este o bicicletă  universală pentru a duce pe ea produse de la magazin, dar la necesitate o să fiți în stare să mergeți pe ea la magazin sau la serviciu.

Nota: 4.5 / 5

Bicicleta hibridă Surly Ogre

Bicicleta hibridă Surly Ogre
Surly Ogre

Surly Ogre este cea mai personalizabilă bicicletă din această listă. Denumirea acesteia nu se prea potrivește cu bicicleta, deoarece aspectul său exterior nu prezintă deloc frică.

Hibridul Surly Ogre poate fi configurat pentru a merge pe el confortabil pe autostradă sau pe suprafețe accidentate, și de asemenea pentru a combina în ea ambele variante.

La liberă alegere puteți alege discurile de frână sau de clemă. Pornind de la politica companiei Surly, puteți să cumpărați o bicicletă gata-asamblată sau să cumpărați doar cadrul, care vă va oferi mai multe posibilități pentru personalizarea bicicletei conform necesităților dumneavoastră. Dat fiind faptul că cadrul Surly Ogre este fabricat din oțel, în caz de rupere el poate fi ușor reparat.

Nota: 4.25 / 5

Bicicleta hibridă GT Transeo 1.0

Bicicleta hibridă GT Transeo 1.0
GT Transeo 1.0

Bicicletele GT din seria Transeo, sunt proiectate pentru excursii și sunt potrivite pentru orice stil de echitație și buget. Indiferent de faptul că Transeo 1.0 este modelul de top al acestei serii, ea este disponibilă pentru fiecare biciclist – prețul său este de aproximativ 1.000$.

Bicicleta este echipată cu un cadru de 29 inch cu butted triplu din aliaj de aluminiu 6061-T6 și furcă frontală cu apărătoare de 73 mm, care  protejează bine împotriva loviturilor care apar în timpul depășirii trotuarelor, echitația prin oraș sau drumuri de țară.

Vă puteți proteja anvelopele de spargere cu ajutorul apărătoarelor Schwalbe Land Cruiser, iar frânele hidraulice Tektro asigură o putere suficientă de frânare în cazul înrăutățirii condițiilor meteorologice.

Nota: 4 / 5

Comentarii
Puteți folosi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>