Mersul pe bicicletă ca metodă de slăbit

Bicicleta ca metodă pentru slabire
Antrenamente pe bicicletă pentru slăbire

Probabil că nu este nici un om care nu este familiarizat cu bicicleta, doar că nu pentru slăbit.

În copilărie, pentru mulți din noi bicicleta a fost una dintre activitățile preferate de petrecere a timpului liber, dar maturitatea a lăsat o amprentă pe ea și a împins-o în fundal.

Nu este corect, pentru că ciclismul poate fi un excelent mod de a menține corpul în formă bună, o variantă bună pentru o odihnă activă și o metodă eficientă de pierdere a greutății.

Mersul pe bicicletă pentru a slăbi

Ciclismul implică șederea în aer liber destul de lungă, în orice caz,un lucru bun pentru sănătate. Oxigenarea intensivă a celulelor duce la oxidarea grăsimilor acumulate și distrugerea lor ulterioară. În funcție de intensitate, durată și traseu, o ora de ciclism poate arde pana la 750 de calorii.

Somn înbunătățit datorită ciclismului
De ce trebuie să faci ciclism?

Dar călătoria ca o singură acțiune pe calea dobândirii formelor dorite, desigur, nu vă va duce la nici un rezultat, chiar dacă vă veți ocupa 2 ore.

În plus, aceasta ar deveni o forțare nedorită pentru organismul care ar trebui să se deprindă treptat cu sarcinile în continuă creștere. În acest sens, experții recomandă de a începe antrenamentele cu 20 de minute, mărind durata în fiecare zi, cu 5 minute.

Este important să se ia în considerare nivelul de aptitudini fizice, să nu exagerați. În cazul primelor simptome de oboseală în formă de dureri la nivelul articulațiilor, tensiune mărită sau pulsul mărit, trebuie să vă odihniți.

Sportul trebuie să aibă un caracter regulat, pe cât este de posibil, acesta ar trebui să se facă zilnic sau cel puțin o dată la două zile. Arderea activă a grăsimii se produce atunci când mersul cu bicicleta durează mai mult de o oră, în mod optim 1,5-2 ore. În acel moment pulsul ar trebui să fie în intervalul de 120-150 bătăi pe minut.

Pentru a ține evidența acestor cifre, este de dorit să alegeți o bicicletă echipată cu un calculator de bord. Acest lucru vă va salva de la nevoia de a vă opri pentru a vă măsura pulsul, îmbunătățind astfel eficiența antrenamentelor.

Pas cu pas – Pierde din greutate pe bicicletă

Ciclismul ajută chiar mai repede decât sala de fitness. Slăbirea cu ajutorul bicicletei se datorează următoarelor circumstanțe:

  • Ciclism duce la consumarea foarte mare a energiei: 30 de minute la o viteză medie de deplasare – arde aproximativ 250 de calorii
  • Deplasarea pe două roți întărește coapsele: funcționează mușchii picioarelor, când apăsăm pe pedale
  • Bicicleta antrenează plămânii și jumătatea superioară a corpului
  • Bicicleta ridică starea de spirit – persoana care conduce bicicleta produce hormoni de bucurie – endorfinele
Vezi și  Cum să faceți dintr-o bicicletă un aparat de fitness

Cât de mult poți pierde din greutate

Atunci când aveți un nivel adecvat de diligență și de voință într-o săptămână, puteți scăpa de extra 0,5 kg, adică de 2 kg pe lună, uneori, un pic mai mult. Desigur, rezultatele vor fi numai în cazul în care concomitent cu mersul pe bicicletă veți reduce conținutul caloric și cantitatea de alimente consumate, în caz contrar totul va fi în zadar. Deși nu, nu-i chiar așa.

O fata pe bicicletă
Slăbirea cu ajutorul bicicletei

Dumneavoastră pur și simplu veți întări organismul, în special inima și vasele sangvine, veți tensiona mușchii, dar pierderea în greutate este puțin probabilă. Pe lângă reducerea alimentelor calorice mai este o altă regulă: puteți mânca sau cu o oră mai înainte de antrenament sau cu o oră după.

Pierderea în greutate lentă, nu ar trebui sa te sperie, dimpotrivă, este o pierdere optimă în greutate, deoarece va permite să păstrați efectul de lungă durată, va permite organismului o adaptare treptată la noile condiții ale realității, ea nu va deveni un motiv pentru vergeturi și atârnarea pielii nedorite.

Când începem antrenamentele

Nu ar trebui să vă bazați pe faptul că mâine începeți o viață nouă, iar astăzi poate fi “ultima oară”, pentru a servi doar dulciuri. Aceasta este o greșeală comună a celor care visează la un corp nou zvelt, și la o figura subțire. V-ați decis să acționați – atunci începeți chiar acum, chiar și conștientizând faptul că refuzați un oarecare aliment cu conținut caloric ridicat.

Pista pentru bicicletă în două direcţii
Pista pentru bicicletă în două direcții

Să vă ocupați cu ciclismul puteți în orice moment convenabil. Singura limitare – nu este de dorit să vă antrenați într-o perioadă de activitate solară ridicată, pentru a evita supraîncălzirea sau insolația.

Este posibil să omitem o zi de antrenamente, dacă nu vă simțiți bine, dar cel mai important este ca această omitere să nu devină un sistem care va decurge la revenirea la stilul anterior de viață pasiv.

Un grafic prea încărcat? Nu este o scuză, treci de la mașină la bicicletă și plecați la locul de muncă, pentru a face cumpărături, pentru a face vizite și deplasările prin oraș. Apropo, așa este mai convenabil – nu vă mai temeți de nici un ambuteiaj, în afară de asta este o îmbinare a plăcutului cu utilul.

Comentarii (1)
  1. […] omului, şi ambele fiind ciclice şi fiecare bicicletă de exerciţii oferă posibilitatea de a pierde rapid din greutate. Bicicleta staţionara de exerciţii nu are sarcini atât de grele, în afara de aceasta aceasta nu […]

Comentarii
Puteți folosi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>